Álmodik, hogy éhes azt jelenti, egy érzés, a teljesítetlenség egyes területein az életed. Lehet, hogy éhes elismerés, hatalom, szex, vagyon, vagy a hírnév. Őrült vagy, hogy elérsz valamit, amire már egy ideje vágytál. Vagy ez az álom egyszerűen az, hogy ön igazán éhes, és nyilvánul meg az álmod.

az álom, hogy éhes szimbolizálja elégedetlen érzés néhány területen az életed. A vágy, hogy elérje, vagy készen áll a tapasztalat valamit. A szeretet, a hatalom, a státusz, a pénz vagy az elismerés iránti éhség érzése. Érzés, hogy néhány területen az életed beteljesületlen. Pozitívan, hogy éhes egy álom is a képviselete a buzgó elérni valamit az életedben kezdődött.

Az éhes álom szimbolizálja az érzéseit a vágy egy lehetőséget. Én teljes hiánya, vagy szeretnék valamit történni. Kétségbeesés a figyelmet, a szeretet, a hatalom vagy állapot. Egy elszegényedett vagy figyelmen kívül hagyott aspektusa magadnak. Látva mások éhség is tükrözi, hogy megpróbálja elkerülni, hogy valaki szüksége van. Lehet, hogy figyelmen kívül hagyva, vagy elkerülve egy fontos családi / érzelmi kérdés. Alternatív megoldásként, az álom lehet tükrözi meg tudat vagy küzd egy étkezési zavar.

Az éhség álma a korlátozásokat vagy korlátozásokat szimbolizálja. A helyzet miatt nem érezheted, hogy mit szeretnél, vagy hogy megéled magad. Alternatív megoldásként, álmodik az éhség tükrözheti egyfajta korlátozás kapcsolódó evés. Valami, amit egy étrendi korlátozásokkal rendelkező személy megtapasztalhat.

Ha az álomban látsz, érzel vagy csinálsz valami éheset, az negatív fordulatot jelent az üzletben és az egészségben. Ez általában egy rossz álom.

Álmodik egy szendvicset úgy értelmezik, mint a képviselet a stresszes helyzet. A tudatalatti elme ajánlása az álmodó, hogy fontolja meg, hogyan lehet kiküszöbölni a nyomás és a stressz, amely kerül rá. Látni egy szendvicset az álomban tükrözi a képességét, hogy két dolgot gyorsan, de nem megfelelően. Néha azonban a szendvics csak egy szendvics. Ez azt jelezheti, hogy az álmodó éhes. Látni vagy enni egy szendvicshalat az álmodozás folyamatában jó előjel a racionális személy számára. Ez az álom azt jelzi, konfliktus lelki hiedelmek és mi a gyakorlati. A racionális elme az, hogy megnyerjük ezt a harcot.

álmodik, hogy éhes, jelezheti az igazi éhség, hogy az álmodó szenved, különösen, ha ő étkezési zavarok az ő ébren lét. Másrészt az éhség a szenvedést jelző érzelmi éhséget jelenti. Lehet, hogy nem is kap elég figyelmet azoktól, akik körül, vagy csak nem találja az a személy, aki tud beszélni.

…látni a tömeg az álmodban jelent változást és a növekedést. Dolgozni massza (mass lágyítás) az álmod azt jelenti, hogy a lehetőséget, hogy hozzon létre valami értékeset. Alternatív megoldásként, tömeg az álom is lehet egy metafora szimbolizálja a pénzt. Tábornok, a nyers tömeg az álmok nagyon szerencsés szimbóluma. A keverék a liszt és a folyadék azt jelenti, hogy a jelenlegi szakaszában az életed vannak lehetőségek a változások a szerencse a lehetséges, hogy hozzon létre valami nagy értékű, ami a növekedés a pénzügyi nyereség. Mint külső ingerek, tömeg képviseli a vágy minden péktermék. Nem vagy éhes? Vagy készen állsz a változásra? Tészta keverve valamit – ha volt az álom a tésztát valami vegyes, miután látta a jelentését ennek a konkrét elem, mint a rizs, szemek, zöldségek és stb….

Álmodni, hogy éhes szimbolizálja problémák a munka vagy a karrier. Is, azt jósolja, a csalódás néhány kísérlet, hogy úgy gondolta, volt egy ígéretes sikeres eredmény.

…Az álom körülbelül egy cica szimbolizálja egy erős kell jól érzi magát egy nem objektív módon, vagy úgy dönt, hogy hinni egy hazugság. A cica is lehet az illúziók ábrázolása ofs vagy hamis remények, hogy nem akarja elengedni. Egy cica május visszaver egy megbukik kapcsolat amit folytatódik -hoz mond akarat dolgozik ki, fantáziák -ból nagyság, vagy csinálás akármi ők tud -hoz elkerül elfog egy kemény igazság vagy bonyolult helyzet. A cica annak a jele, hogy meg kell, hogy sokkal objektívebb, őszinte magaddal, vagy hogy függ a dolgokat, hogy nem lehet bizonyítani. Az álom a megtakarítás egy cica szimbolizálja a kísérlet, hogy megvédje a hamis remény minden áron. Azt is képviseli a kísérletet, hogy elkerüljék a valósággal való szembenézés vagy a valóság minden áron, mert akkor nem érzi jól magát. Példa: Egy új anya álmodott cica éhezni. A való életben ő túlságosan aggódott, hogy nem szoptatja az új baba elég. A éhes cica ábrázol -uk illúziók körülbelül őt baba lét megfosztott ha ő didnt’ aggódik állandóan körülbelül ápolás van elég….

Amikor egy babáról álmodsz, az tisztaságot, tisztaságot és őszinteséget jelent. Babák általában képviseli a meleget és a jó szándék lehet. Ha álmodott, hogy a baba, de elfelejtettem, mint a tény, hogy szimbolizálja a félelem, hogy elismert, mint egy törékeny személy. Nem akarod, hogy mások is tudják, hogy nem vagy erős ember, mert erre nem vagy büszke. Ha azon kapod magad, hogy az utat, hogy a baba azt jelenti, hogy szeretné, ha valaki gondoskodik rólad, amíg ez lehetséges, szeretsz függ valakitől. Nem akarsz felelősséget vállalni senkiért, sem érted, sem a többiekért. Ha a valóságban már várja a babát, akkor ez az álom jelzi a félelmeit és aggodalmait a munka. Ha álmodik egy baba, aki sír, azt mutatja, hogy keres a figyelmet és megértést és támogatást mások. Valami hiányzik az életedből, és nem érzed magad beteljesültnek, mint ember. Ha látod a baba, aki éhes azt mutatja, hogy hiányzik a felelősséget magadért. Ha álmodik nagyon rendkívül kicsi baba, ez képviseli a félelem és a félelem mások tudják, mik is valójában. Ha egy halott babáról álmodsz, az azt mutatja, hogy egy részed soha nem lesz olyan, mint régen. Ha álmodik üzembe a baba, és ki a víz mutatja a megfordítása, akkor adja meg. Ez azt jelenti, hogy hiányoznak olyan idők, amikor nem kellett aggódnod, könnyű ember volt. Alternatív megoldásként ez az álom azt mutatja, hogy mennyire fontos a víz a baba a terhesség alatt, ezért sok nő úgy dönt, hogy menjen dolgozni, különösen a fürdő, vagy bármilyen más módon, amely magában foglalja a víz. Ne feledje, talán a tudatalatti ad tanácsot, hogy úgy dönt, hogy a baba a vízben.

Ha eszel pizzát egy álomban, akkor meg tudja mutatni a különböző választási van az életedben. Evés is okozhatja a belső stimuláció, mint az éhség. Lehet, hogy éhes vagy alvás közben, így látod magad eszik valamit, mint a pizza.